Bugün 21 Nisan 2025 Pazartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4075.24
    %0.02
  • Dolar
    37.9935
    %-0.06
  • Euro
    43.0212
    %0.06
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Evde Bakım Ve Sağlık Merkezi 3. Yılına Girdi
19 Kasım 2020 Perşembe 11:43

Evde Bakım Ve Sağlık Merkezi 3. Yılına Girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Sağlık Birimi" 3 yaşına girdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Sağlık Birimi" 3 yaşına girdi. Bugüne kadar 13 bin 500 vatandaşa muayene, enjeksiyon ve pansuman gibi hizmetler veren sağlık birimi, 5 bin kişinin de hasta naklini yaptı.

"Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak" sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Evde Sağlık" birimi 3 yaşına girdi. 16 Kasım 2017'den bugüne günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen vatandaşların, tanısı konulmuş sağlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını yapan birim 3 yılda 13 bin 500 vatandaşın imdadına koştu. Doktor muayenesi, enjeksiyon, serum ve pansuman gibi bugüne kadar 13 bin 500 vatandaşa 342 bin kez hizmet veren Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sağlık birimi tam donanımlı ambulanslarla 5 bin kişinin de hasta naklini gerçekleştirdi.

"Derdi sorulmayan insanımız kalmayacak"

Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin Denizli'nin tamamında gönüllere dokunmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Osman Zolan, "10 binlerce vatandaşımıza evde bakım ve sağlık hizmeti veriyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, nerede yardıma muhtaç bir vatandaşımız varsa, nerede bize ihtiyaç varsa gece gündüz demeden aşkla, muhabbetle hemşehrilerimizin yanındayız. Kapısı çalınmayan, derdi sorulmayan insanımız kalmayacak, anlayışıyla başlattığımız projemizde bugüne kadar on binlerce vatandaşımıza ulaştık. İnşallah gönüller yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim