




Fenerbahçe Yönetimi Hatay Valisi’ni Ziyaret Etti
Bugün deplasmanda Hatayspor'un konuğu olacak olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Yönetim Kurulu'ndan bazı isimler, Hatay Valisi Rahmi Doğan'ı makamında ziyaret etti.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasının açılış maçında bugün Atakaş Hatayspor'a konuk olacak. Mücadele öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Başkan Vekili Erol Bilecik, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, yönetim kurulu üyeleri Sevil Zeynep Becan, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Selahattin Baki, İlker Dinçay ile Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinden Ruşen Çetin, Hatay Valisi Rahmi Doğan'ı makamında ziyaret etti.
Başkan Koç, Vali Doğan'a, Asr-ı Fener kitabını ve Hatay'ın plaka numarasının ve şehrin isminin yazılı olduğu bir forma takdim ederken, Hatay Valisi Doğan da Başkan Koç'a geleneksel ipek Hatay kravatını ve yöresel bir tepsi hediye etti.
Vali Rahmi Doğan, bugün Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak maç öncesi her iki takıma da başarılar diledi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Gürsel Kaya, ROTA: Sanat Şehri Antalya Çalıştayı'nda sunum gerçekleştirdi
- Antalya’da 16. Satranç Turnuvası sona erdi
- Kocagöz, Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyesi seçildi
- Başkan Kotan: "Konyaaltı’nı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız"
- Antalya’da yavru köpek balığı teknenin çapasına saldırdı, balıkçı hayatının şokunu yaşadı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim