




Finike'de Kıbrıs Gazilerine Madalya
KIBRIS Barış Harekatı'na katılan Kıbrıs gazilerine Milli Mücadele Madalyası ve Beratı verildi
Finike Kaymakamlığı tarafından Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gaziler onuruna madalya töreni düzenlendi. Madalya törenine ilçede yaşayan 11 gaziden 10'u katıldı. Kaymakam Ergün Baysal, KKTC hükümeti tarafından verilen madalyaları, 1974'te gerçekleşen Kıbrıs Barış Harekatı'na katılarak "gazi" unvanı alan Kıbrıs gazilerine takdim etti.
Kıbrıs gazileriyle sohbet eden Kaymakam Ergün Baysal, milli mücadele ruhuyla memleket adına yapılan görevin kutsal olduğunu söyledi. Gazilere istek ve taleplerini soran Kaymakam Baysal, yardıma ihtiyaç duymaları halinde şehit aileleri ve tüm gazilere her zaman kapılarının ayrıcalıklı olarak açık olduğunu söyledi.
Kıbrıs gazileri de ilgisi dolayısıyla Kaymakam Ergün Baysal'a teşekkür etti. Kendileri için manevi değeri yüksek madalya için 45 yıl beklediklerini ifade eden gaziler, KKTC hükümetine madalya talebinde bulunduklarını, "Milli Mücadele Madalyası ve Beratı" verilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Programın ardından Kaymakam Ergün Baysal, gazilerle günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- Azerbaycan Dışişleri Bakanı’ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Başkan Nefi Kara: "Geleceğe dönük planlarımızı paylaştık"
- Uzmanından Uyarı: Orta Kulak İltihabı Tekrarlıyorsa Emzik Bırakılmalı
- Çevreci Komşu Kart ile bir ayda 1.36 milyar litre su kurtarıldı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim