Bugün 20 Nisan 2025 Pazar
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4074.566
    %0.00
  • Dolar
    37.9464
    %0.00
  • Euro
    43.137
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gazi Üniversitesi İle Türkşeker’den Bilimsel Ve Eğitim Alanında İş Birliği
08 Ekim 2021 Cuma 11:08

Gazi Üniversitesi İle Türkşeker’den Bilimsel Ve Eğitim Alanında İş Birliği

Gazi Üniversitesi ile Türkşeker arasında akademik, bilimsel ve eğitim alanında iş birliğini geliştirmek amacıyla bir protokol imzalandı.

Gazi Üniversitesi ile Türkşeker arasında akademik, bilimsel ve eğitim alanında iş birliğini geliştirmek amacıyla bir protokol imzalandı.

Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ile Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü (Türkşeker) arasında akademik, bilimsel ve eğitim iş birliğini geliştirmek amacıyla protokol imzalandı. Türkşeker Genel Müdürlüğünde düzenlenen protokol imza törenine Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan, Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Cevriye Gencer, Fen Bilimleri Enstitü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Uğur Gökmen ve Doç. Dr. Gürkan İçöz'ün yanı sıra Türkşeker Genel Müdür Yardımcıları Şahin Arat, Ayhan Tanrıverdi, Tarımsal Tesisler Daire Başkanı Dr. Erkan İçöz ve davetliler katıldı. Törende lisansüstü eğitim iş birliği protokolünün farklı alanlarda da geliştirilerek devam edeceğine inandığını belirten Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesi'nin Türkşeker gibi 95 yıllık bir kurum olduğunu, bu iki köklü kurumun iş birliğinin önemli olduğunu ifade etti.

Türkşeker Genel Müdürü Alkan ise Yıldız'ın şahsında Gazi Üniversitesi yöneticilerine bu işbirliğine olan katkılarından ve Türkşeker çalışanlarına sundukları fırsattan dolayı teşekkür ederek, "Başarı ulaşılan nihai bir sonuç değil iyi yönetilen süreçler bütünüdür. Türkşeker yeniliğe açık, istişare kültürü gelişmiş bir kurumdur" dedi.

İmzalanan işbirliği protokolü Türkşeker personelinin Türkşeker tarafından belirlenen ve onaylanan konularda lisansüstü öğrenim ve araştırma yapmasına yönelik olarak üniversitede yürütülen tezli yüksek lisans, doktora, bütünleşik doktora ve doktora sonrası etkinlikleri kapsıyor.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim