Bugün 30 Nisan 2025 Çarşamba
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4093.246
    %-0.25
  • Dolar
    38.4669
    %-0.20
  • Euro
    43.775
    %-0.97
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genç kız uyuşturucu yüzünden tartıştığı arkadaşını kolundan bıçakladı
31 Ekim 2021 Pazar 12:23

Genç kız uyuşturucu yüzünden tartıştığı arkadaşını kolundan bıçakladı

Antalya'da uyuşturucu madde paylaşımı yüzünden iki genç arasında çıkan tartışmada genç kız arkadaşını kolundan bıçakladı.

Antalya'da uyuşturucu madde paylaşımı yüzünden iki genç arasında çıkan tartışmada genç kız arkadaşını kolundan bıçakladı.

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Zeliha Ö. (20) ile arkadaşı Mert O. (23) arasında uyuşturucu madde paylaşımı yüzünden tartışma yaşandı. Zeliha Ö., öfkelenerek elindeki bıçakla arkadaşı Mert O'yu bıçakladı. Mert O.'nun yaşadığı acıyla bağırmaya başlaması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Mert O.'yu ilk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye kaldırırken, Zeliha Ö. ise polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

"Kadına da, erkeğe de şiddete hayır"

Olayın ardından bıçaklanan arkadaşının yardımına gelen Gizem Kaya, "Tanımıyorum ama biz de yakıştıramadık bayana, bıçaklanan şahıs arkadaşımız. Aralarında sözlü bir tartışma geçmiş, herhalde uyuşturucu muhabbeti diye düşünüyorum. Biz de anlayamadık, şaşırdık ve kendisine yakıştıramadık. Kadına da, erkeğe de şiddete hayır" ifadelerini kullandı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 820 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim