Bugün 29 Nisan 2025 Salı
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4105.194
    %-0.68
  • Dolar
    38.4435
    %0.03
  • Euro
    43.7759
    %-0.13
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gıda Bankası Yardımlarını Sürdürüyor
31 Ekim 2018 Çarşamba 17:38

Gıda Bankası Yardımlarını Sürdürüyor

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile ihtiyaç sahipleri, her ay düzenli olarak ev eksiklerini ücretsiz karşılamaya devam ediyor.

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile ihtiyaç sahipleri, her ay düzenli olarak ev eksiklerini ücretsiz karşılamaya devam ediyor.

Hayır sahiplerinin bağışları sayesinde ihtiyaç sahipleri, gıda ve temizlik eksiklerini Gıda Bankasında market arabaları ile kendileri seçebiliyor. Gıda Bankasında her bir mahalle için bir alışveriş günü var. Bir ihtiyaç sahibi, ne zaman, ne kadar limit ile alışveriş yapacağını biliyor. Aylık gıda ve temizlik eksiğini alan kimselere, ilave olarak limit dışında ücretsiz et ve sucuk veriliyor.

Çikolatan çay-şekere, makarnadan temizlik ürününe kadar alınan her bir ürün, alışveriş yapan kişinin sicil dosyasına kaydedildikten sonra paketleniyor. İhtiyaç sahibini rencide etmemek için paketlemede Sivas'taki alışveriş merkezlerinin poşetleri kullanılıyor. Ayrıca yardım alan kimseye aldıkları ürünlerin yazılı olduğu makbuzun bir nüshası veriliyor.

Gıda Bankasında bir taraftan ihtiyaç sahipleri alışveriş yaparken, diğer taraftan boşalan reyonlara eksilen ürünlerin takviyesi yapılıyor. Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile mutfak eksiklerini ücretsiz temin edebilen ihtiyaç sahipleri, sosyal yardım hizmetinden emeği olan ve katkısı olan herkese duacı oluyor.

Bu haber toplam 508 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim