




Gıda Denetimi Seferberliği Son Gününde Ankara’da Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin 25 Ekim'de duyurduğu, 4 gün boyunca sürecek olan Gıda Denetimi Seferberliği'nin son gününde Ankara'da birçok işletme denetlendi. İşletmelerden incelenmek üzere örnek numuneler alınırken kimine ceza yazıldı, kimi de uyarıldı.
Gıda Denetim Seferberliği kapsamında Ankara'daki denetimler bugün de devam etti. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin 25 Ekim'de duyurduğu, 4 gün sürecek olan seferberliğin son gününde de denetimler sürüyor.
Ankara'da bulunan bir AVM, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ve Gıda Denetim Ekibi tarafından denetlendi. Bazılarına uyarılarda bulunuldu, bazılarına ceza yazıldı. İşletmelerden numune ürünler alınarak tek tek torbalara kondu, incelemeye götürüldü.
"Denetlemeler önemli"
Denetimlere katılan Işıkgece, denetimlerin önemli olduğuna vurgu yaptı. Denetim seferberliğinin önemine değinirken denetlemelerin 365 gün devam edeceğini belirtti.
7 bin 300 personelle 81 ilde süren seferberlik kapsamında Gıdada Huzur Operasyonu tüm hızıyla devam ediyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- MÜSİAD Ticaret Ofisi tarafından düzenlenen Antalya Network Toplantısına yoğun ilgi
- Turunç Masaya her 2 dakikada bir telefon, bir ayda 21 bin çağrı
- MUTLUYUZ VE GURURLUYUZ…
- 10.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı devam ediyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim