




Gümüşhane Tanıtım Günleri Devam Ediyor
KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen Gümüşhane Tanıtım Günleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Kocaeli'de konseptiyle hayata geçirilen tanıtım günleri Gümüşhane ile devam ediyor. 8 Kasım'da başlayan Gümüşhane Tanıtım günleri 11 Kasım'a kadar Büyükşehir Fuar Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.Gümüşhane tanıtım günlerinde tarihi ve turistlik mekanların tanıtımları yapılırken, yöresel ürünler de sergilenmeye devam ediyor. 2 bin 500 metre rakımda üretilen organik çiçek balından pestil-kömeye, kuru fasulyeden sirona bir çok yöresel tat, tanıtım günlerinde Kocaeli'nde yaşayan Gümüşhaneliler ile buluşuyor.
Anadolu Kocaeli'nde konseptiyle hazırlanan tanıtım günlerinde Gümüşhane'nin yöresel tatlarının yanı sıra bir çok turistlik ve tarihi mekanları da Gümüşhane Valiliği standında tanıtılıyor. Karaca Mağarası, Santa Harabeleri, Süleymaniye Mahallesi, yaylalar, şelaleler, doğal göller ve yüzlerce yıllık tarihi köprülerin tanıtımı yapılıyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 12. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi Antalya’da Düzenlendi
- Uzmanlardan Kadınlara ‘Kansızlık’ Uyarısı: "Normalleştiriyorlar, Gebelikten Önce Mutlaka Düzeltilmeli"
- Başkan Miran: "Atama bahanesiyle sokağa döküyorlar"
- Antalya’da tüp kamyonuna zincirle bağlanıp bakımı ihmal edilen köpeğe polis sahip çıktı
- 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nın basın toplantısı gerçekleşti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim