Bugün 27 Nisan 2025 Pazar
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4094.521
    %0.00
  • Dolar
    38.4006
    %0.00
  • Euro
    43.6853
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haliliye’ye 33 Yeni Park Kazandırıldı
06 Kasım 2018 Salı 12:48

Haliliye’ye 33 Yeni Park Kazandırıldı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un "yemyeşil Haliliye" hedefiyle yürütülen çalışmalar kapsamında 33 yeni park Haliliye'ye kazandırıldı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un "yemyeşil Haliliye" hedefiyle yürütülen çalışmalar kapsamında 33 yeni park Haliliye'ye kazandırıldı.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatları ile kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak, vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırmak amacıyla ilçe genelinde yeni park yapım çalışmaları yürüttü. Yapılaşmanın yeni geliştiği alanlarda, imar planında yer alan yeşil alanları düzenleyerek parklara dönüştüren park ve bahçeler müdürlüğü, bölgede ihtiyacı duyulan alanları vatandaşların hizmete sundu. Yeni park yapım çalışmaları kapsamında İmam Bakır, Paşabağı, Devteşti, Süleymaniye, Konuklu, Sırrın, Karşıyaka ve Ahmet Yesevi mahallelerinde toplamda 125 bin 436 metrekarelik 33 yeni park, Haliliye'ye kazandırıldı. Yeni tamamlanan parkların peyzaj düzenlemeleri, oyun grubu, ağaç dikim, piknik masası, bank ve çöp kovalarının da montesi de yapılarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

38 park yeniden düzenlendi

Park yapım çalışmalarının yanı sıra, daha önceden yapılan 38 parkta da düzenlemeye gidildi. Yapılan yeni planlama doğrultusunda yapılaşmanın tamamlandığı ve yeşil alanların parka dönüştürüldüğü 38 alan, yeniden düzenlendi. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla çehresi değiştirilen parklarda da, bölge sakinlerinin hizmete sunuldu.

Bu haber toplam 376 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim