




Hiç Görmediği Şehit Babasıyla Mezarda Bayramlaştı
Fırat Kalkanı Harekatında çıkan çatışmada 2017 yılında şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Kılıç'ın hiç görmediği 18 aylık kızı Zeynep Hüma annesiyle birlikte Ramazan Bayramında şehitliğe gelerek babasıyla bayramlaştı
Ramazan Bayramında Asri Mezarlıkta bulunan Garnizon Şehitliği şehit yakınları ile dolup taştı. Şehitlerin en küçük ziyaretçisi ise babasını hiç görmeyen 18 aylık Zeynep Hüma Kılıç oldu. Babası Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç Fırat Kalkanı Harekatında 8 Şubat 2017 tarihinde çıkan çatışmada şehit düşmüştü. Kılıç şehit olduğunda eşi Hasret Kılıç 3 aylık hamile olduğu için kızını hiç göremedi.
18 aylık Zeynep Hüma annesiyle birlikte bugün babasını kabri başında ziyaret etti. Babasının mezarındaki fotoğrafını gösterip "baba" diyen minik Zeynep herkesi duygulandırdı.
Anne Hasret Kılıç ise mezar başında bir süre oturup dua etti. Kılıç, eşi şehit olduğunda kızına hamile olduğunu eşinin onu hiç göremediğini söyledi. Küçük kız her şeyden habersiz bayramını şehitlikte geçirerek oyun oynadı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Isparta’da 148 aileye 60 milyon TL ORKÖY desteği
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim