




İmamoğlu’nda Bülent Ecevit Parkı Açıldı
İmamoğlu Belediyesi'nin yapımını gerçekleştirdiği Bülent Ecevit Parkı törenle hizmete açıldı. Seçimlerin hemen ardından 3 ay gibi kısa bir sürede İmamoğlu'na park kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, "Ne söz verdiysek en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.
Açılış töreninde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da İmamoğlu'ndaki en büyük sorunların başında gelen içme suyu sıkıntısını çözecekleri müjdesini verdi. İlçedeki içme suyu şebekesinin 12 kilometrelik bölümünün asbestli borulardan oluştuğunu, bunların acilen yenilenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:
"Seçim döneminde de söz verdik. İmamoğlu'nun içme suyu sorununu çözeceğiz. İlçenin su sorunu çözmek için 160 kilometre hat döşeyeceğiz. Fakat hepsinden önemlisi 12 kilometrelik asbestli boruların değişimi. Ben İmamoğlulu hemşehrilerime zehirli, sağlıksız su içirtmem. Su sorununuzu bu dönemde tamamen çözeceğiz."
Başkan Zeydan Karalar; İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ı yaptıkları hizmetlerden dolayı kutlayarak, "İki genç kardeşimizi kutluyorum. Gece gündüz demeden hizmet için çalışıyorlar. Kasım kardeşimiz 3 ay gibi bir sürede bu güzel parkı halkına armağan etti. Hem de Kıbrıs Fatihi Bülent Ecevit'in adını koyarak çok da güzel bir anlam yükledi" diye konuştu.
Beyaz güvercinlerin uçurulduğu park açılışı için gerçekleştirilen törene, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Antalya - Antalya etabıyla başladı
- 60. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda Antalya - Antalya etabını Simon Dehairs kazandı
- Şirinyalı Mahallesi sakinlerinin uykuları haram oldu
- Kardelen soğanlarının doğadan sökümü yasaklandı
- Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: "Kepez 81 ilden vatandaşlarımızın yaşadığı bir Türkiye mozaiği"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim