




İskenderunlu Fenerbahçeliler Kaymakam Yönden’e Forma Hediye Etti
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Kaymakamı İskender Yönden'e Fenerbahçe forması hediye etti.
İskenderun Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Düzen, As Başkan Sabahattin Uygun ve beraberindeki yönetim kurulu, Kaymakam İskender Yönden'i ziyaret ederek forma hediye etti.
Dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Yönden'e bilgiler aktaran başkan Mustafa Düzen, aktif bir dernek olduklarını belirterek Kaymakam Yönden'inde bir "Fenerbahçe" taraftarı olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını, sporda centilmenlik her zaman ön planda olmasını arzu ettiklerini söyledi.
Kaymakam Yönden ise sporun insanlar arasındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunun pekişmesine neden olduğunu, spor tesislerinin ve taraftar derneklerinin rolünün önemli olduğunu vurguladı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- KKTC Başbakanı Ünal Üstel’den Mevlüt Çavuşoğluna taziye ziyareti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim