Bugün 19 Eylül 2024 Perşembe
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2817.367
    %0.23
  • Dolar
    34.0942
    %-0.01
  • Euro
    37.9234
    %-0.04
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“İYİ’lerde güneş batmaz”
16 Eylül 2024 Pazartesi 17:05

“İYİ’lerde güneş batmaz”

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanan Vahdet Afşin Karacan, Antalya İl Başkanlığı görevini Ali Adnan Kaya'ya devretti. Karşılıklı hediye edilen çiçek ve bayrakla gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Kaya, “İYİ’lerde

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanan Vahdet Afşin Karacan, Antalya İl Başkanlığı görevini Ali Adnan Kaya'ya devretti. Karşılıklı hediye edilen çiçek ve bayrakla gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Kaya, “İYİ’lerde güneş batmaz” dedi.

 

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nda görev değişikliği heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Teşkilat Başkanı Hasan Toktaş'ın teklifiyle Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu tarafından Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanan Vahdet Afşin Karacan, düzenlenen törenle Antalya İl Başkanlığı görevini Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ali Adnan Kaya’ya devretti. Partililerin yoğun katılımıyla il başkanlığında gerçekleştirilen devir teslimde başkanlar, karşılıklı olarak birbirlerine çiçek ve bayrak hediye etti. Başkanlar bayrakları 3 defa öperek alınlarına koydu.

img-3990.jpg

“GÖREVİ ABİME DEVRETMEKTEN ONUR DUYUYORUM”

Yeni görevinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Karacan, “Ağabeyim” dediği Kaya’ya görevi devretmekten onur duyduğunu kaydetti. “Hayatlarımız boyunca çeşitli görevlerde bulunuyoruz ve bulunduğumuz görevlerde de önemli olarak gördüğümüz şey makamların gelip geçici olduğu” diyen Karacan, “Bu bir bayrak devri. Çok kıymetli abime böyle bir görevi devretmekten dolayı onur duyuyorum. Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı. 15 Ocak 2023 tarihindeki kongrede seçilerek göreve geldiğini hatırlatan Karacan, maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti. Bundan sonraki süreçte Batı Akdeniz bölgesinde görev yapacağını bildiren Karacan, İYİ Parti’yi iktidar yapacaklarını söyledi.   

img-3960.jpg

“4. MADDE İLK 3 MADDEYİ KORUYUCU UNSURDUR”

Güzel bir bayrak değişimi gerçekleştirdiklerini ifade eden yeni başkan Kaya ise, Karacan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ülkedeki çok büyük sıkıntılara rağmen gündemin başka şeylerle meşgul edildiğini, Anayasa değişikliğiyle ilgili hızlı bir şekilde yol alındığını ve HÜDA PAR’ın ilk 4 maddeyi değiştirmekten bahsettiğini söyleyen Kaya, tepkiler üzerine 4. maddeden bahsedilmeye başlandığını belirterek, Anayasa’nın 4. maddesinin ilk 3 maddeyi koruyucu unsur olduğunu vurguladı. Başkanlık sisteminde senato gibi bir sistemin olduğunu dile getirerek, sistem eleştirisinde de bulunan Kaya, “Tek Adam’a bağlandık her şeyi yaşıyoruz” dedi.

img-3980.jpg

“İYİ YAPILANLARI ALKIŞLAYACAĞIZ, YANLIŞA DUR DİYECEĞİZ”

Geçmişte partilerinde sıkıntılar yaşandığını hatırlatarak “İYİ’lerin güneşi batmaz” diyen Kaya, “Partimiz sıkıntılı bir dönem geçirdi. Bunları hepimiz biliyor ve özeleştirilerini yapıyoruz ama bunlara dur diyecek İYİ Parti’den başka bir siyasi parti yok. Hem ülkemizin sorunları konusunda hem de Antalya’nın sorunlarıyla ilgili iyi yapılanları alkışlayacağız, yanlışa da dur diyeceğiz. Bu hükümetin Anayasa’yı değiştirmesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu. HABER: ÖMER ALİ YETGİN

f644ea11-3e9a-45ca-8fc1-2554b626f644.jpg

Bu haber toplam 229 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim