




Kemer’de 2 mahallede yol yapım çalışması
Kemer ilçesine bağlı Merkez ve Arslanbucak Mahallelerinde yol yapım çalışmaları gerçekleşti.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Merkez Mahallesi 159. sokakta yol, kaldırım, aydınlatma ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri, 159. sokakta, bin 615 metrekare kaldırım, 4 bin 160 metrekare yol, 360 metre yağmur suyu drenaj hattı ve aydınlatma çalışması yaptı.
Arslanbucak Mahallesi 233. sokakta ise 130 metre yağmur suyu, 260 metrekare kaldırım, bin 300 metrekare yol yaptı. 281. sokakta da 160 metre yağmur suyu, 480 metrekare kaldırım, 910 metrekare yol çalışmaları tamamlandı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İlçemiz genelinde yılardır yapılamayan yolları, kaldırımları, aydınlatmaları ve yağmur suyu drenaj hatlarını tamamlıyoruz" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kocagöz, Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyesi seçildi
- Başkan Kotan: "Konyaaltı’nı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız"
- Aksu Altıntaş’ın pazar yerleri satışa çıkıyor
- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- 10.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı devam ediyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim