




Kendisini jandarma personeli olarak tanıtıp 7 vatandaşı 1 milyon TL’ye yakın dolandırdı
Kendini jandarma personeli olarak tanıtıp 4 ilde 7 vatandaşı 1 milyon TL'ye yakın dolandıran şahıs, 11 vatandaşı dolandırmaya çalıştığı sırada Isparta'da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Isparta İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ikamet eden vatandaşları sabit ev telefonlarından arayan H.D. kendisini jandarma personeli olarak tanıttı.
Şahıs, Isparta ilinde 3, Afyonkarahisar, Aydın, Kütahya ve Muğla illerinde birer olay olmak üzere toplam 7 vatandaşı 58 bin 850 TL, 3 bin euro ve 783 bin 650 TL değerinde altını elden alarak toplam 895 bin TL dolandırdı.
Şüpheli H.D. 30 Haziran 2022 tarihinde Denizli ilinden Isparta iline plakasız motosiklet ile gelerek aynı taktik ve yöntemleri kullanmak suretiyle Eğirdir ilçe ve köylerinde 11 vatandaşı dolandırmaya çalıştığı sırada Suç Araştırma Timi (JASAT) İstihbarat unsuru ve Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri tarafından icra edilen takip ve operasyon sonucunda suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanarak adli makamlara sevk edilen H.D., tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 12. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi Antalya’da Düzenlendi
- Uzmanlardan Kadınlara ‘Kansızlık’ Uyarısı: "Normalleştiriyorlar, Gebelikten Önce Mutlaka Düzeltilmeli"
- Başkan Miran: "Atama bahanesiyle sokağa döküyorlar"
- Antalya’da tüp kamyonuna zincirle bağlanıp bakımı ihmal edilen köpeğe polis sahip çıktı
- 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nın basın toplantısı gerçekleşti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim