




Konyaaltı Vezneleri Hafta Sonu Mesaide
KONYAALTI Belediyesi, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ödeyecek vatandaşların mağdur olmamaları adına veznelerin bu hafta sonu açık olacağını duyurdu.
Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisini son günlere bırakan mükellefler için Konyaaltı Belediyesi'nin tahsilat vezneleri hafta sonu da açık olacak. Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi 1'inci taksit ödemesi 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabilecek. Konyaaltı Belediyesi, vergi borcunu ödemek için son güne kalan vatandaşların mağdur olmaması için 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günleri, veznedarların görev başında olacağı duyurdu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Son günler olması nedeniyle bir yoğunluk yaşıyoruz. Vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlı veznedarlarımız hafta sonu da hizmet verecek. İsteyen vatandaşlarımız ise www.konyaalti.bel.tr adresinden online olarak ödeme yapabilecek" dedi.
Konyaaltı Belediyesi Mali Hizmet Müdürlüğü vezneleri, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü 08.30-17.00 saatleri arasında açık olacak.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- MUTLUYUZ VE GURURLUYUZ…
- MÜSİAD Ticaret Ofisi tarafından düzenlenen Antalya Network Toplantısına yoğun ilgi
- 10.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı devam ediyor
- Turunç Masaya her 2 dakikada bir telefon, bir ayda 21 bin çağrı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim