




Lüks araba alev alev yandı, patlama sesi vatandaşları sokağa döktü
Antalya'nın Serik ilçesinde gece yarısı lüks bir arabada çıkan yangın sonrası mahalleli sokağa döküldü. Alev alev yanan lüks araç küle döndü. Mahalleli "Aracın patlama sesleri ile deprem oldu sandık" dedi.
Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi'nde saat 03.45 sıralarında meydana gelen yangın sonrası olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Mehmet C.'ye ait olduğu öğrenilen araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerin kısa sürede müdahalesi ile söndürüldü. Yangın sonrası lüks araç küle dönerken, mahalleli patlama sesi yüzünden korku dolu anlar yaşadı. Olay yeri inceleme ekipleri, yaptığı incelemede kundaklama ihtimali üzerinde dururken, olayla ilgili bir şahıs şüpheli olarak gözaltına alındı.
"Bomba patlar edasında bir sese kalktık"
Mahalle sakini Soner Sarıboğa, "Balkonda yatıyorduk, bomba patlar edasında bir sese kalktık. Araba alev halindeydi. İtfaiyeyi aradık ve itfaiye ile birlikte polis ekipleri geldi. Arabanın sahibi komşumuz olur, kendisi polise ifade vermeye gitti. Sese kalktık adeta deprem oldu sandık" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim