




Mamak Hentbolda Dolu Dizgin Devam Ediyor
Geçtiğimiz yıl Erkekler 2. Lig A Grubu'nu namağlup tamamlayarak birinci lige çıkan Yeni Mamak GSK Hentbol Takımı, yeni sezona galibiyetle başladı.
Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu'nda Tokat GSK ile karşılaşan Yeni Mamak GSK, çekişmeli geçen maçtan 34-32 galip ayrılarak lige iddialı bir giriş yaptı. Maçta 12 gol ile takımı en çok katkı veren Mikail Yıldırım olurken, Ankara ekibi averajla beşinci sıraya yerleşti. İlçe genelinde spora, sporcuya ve altyapı organizasyonlarına yapılan yatırımlar ile elde edile başarıların gençlerin spora ilgisini daha da arttığını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Bu yıl bir üst ligde mücadele ediyoruz. Çıktığımız ilk maçta da önemli bir galibiyet elde ettik. Geçen yıl ki galibiyet serimizi bu yılda devam ettiriyoruz. Başta sporcularımızı ve teknik ekibimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Hentbol Takımı umut verdi
İlk maça galibiyetle başlamanın sezonun geri kalanı için olumlu bir hava oluşturduğunu ifade eden Yeni Mamak GSK Hentbol Takımı Başantrenörü Cengiz Özenci, "İnanıyoruz ki sporcularımız ve teknik heyetimizle birlikte geçen yıl olduğu gibi bu yılda başarıyla dolu bir sezon geçireceğiz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- KKTC Başbakanı Ünal Üstel’den Mevlüt Çavuşoğluna taziye ziyareti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim