




Mbamba: "Hedefimiz İlk Yarıyı 24 Puanla Bitirmek"
Denizlispor'un Kamerunlu futbolcusu Mbamba, Ankaragücü maçı ile ilgili, "Çok iyi bir kadroya sahipler ve taraftarlarıyla beraber ne kadar zor bir maç olabileceğini hepimiz biliyoruz. Ama bizim hedefimiz, 3 puanla bitirip 24 puan yapmak ve ilk yarıyı bu şekilde kapatmak" dedi.
Denizlispor, Süper Lig'in 17. haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. Çalışma öncesinde açıklamalarda bulunan Kamerunlu orta saha Mbamba, 5-1 kaybedilen Alanyaspor maçını değerlendirerek, "Maalesef futbolda bazen böyle kazalar oluyor ve açıkçası neden böyle oldu açıklayamıyorum. Çünkü baktığınızda bir önceki maçtan çok çok iyi bir performanstan geliyoruz. Trabzon galibiyetinden sonra yüksek motivasyonlu olmamıza rağmen, herkes maça konsantre olmasına rağmen böyle bir performans ortaya koyduk. Neden böyle oldu derseniz, bir açıklama yapamıyorum bununla alakalı. Dediğim gibi futbolda böyle kazalar oluyor. O yüzden üzgünüz" diye konuştu.
"Kazanmak için gideceğiz"
Mbamba, Ankaragücü maçının zor olacağını belirterek, "Yani açıkçası rakibimiz. Lig sıralamasında çok doğru pozisyonda gözükmese de. Çok iyi bir kadroya sahipler ve taraftarlarıyla beraber ne kadar zor bir maç olabileceğini hepimiz biliyoruz. Ama bizim hedefimiz, 3 puanla bitirip 24 puan yapmak ve ilk yarıyı bu şekilde kapatmak. Dediğim gibi çok kolay bir maç olmayacak, ama biz oraya kazanmak için gideceğiz" şeklinde konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Isparta Belediyesi ücretsiz meyve fidanı dağıtacak
- Elmalı’da çiftçilere biyolojik mücadele eğitimi
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim