




Mersin’de Su Kayıp Kaçak Oranı Yüzde 38
MERSİN (İHA) – Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ocak Ayı Olağan toplantısının ikinci birleşiminde sunum yapan MESKİ yetkilileri, Türkiye genelinde su kayıp kaçak oranı yüzde 60'lar civarında seyrederken, Mersin'de bu oranı yüzde 38'e düşürdüklerini belirttiler.
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 Yılı Ocak Ayı Toplantısının ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan başkanlığında, Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Toplantıda, komisyon raporlarına ait 35, idare tekliflerine ait 3 olmak üzere 38 madde görüşüldü.
Meclis toplantısında, Büyükşehir Belediyesi'nin, eğitimin niteliğini arttırmak, eğitim hizmetlerini geliştirmek, yaygınlaştırmak amacıyla eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle ilgili üniversiteler ile protokol imzalanmasına ilişkin teklif oy birliği ile onaylandı.
Kayıp kaçak oranı yüzde 38
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından meclis üyelerine su kayıpları ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bir sunum yapıldı. Sunumda, Türkiye genelinde kayıp kaçak oranının yüzde 60'larda olduğu ifade edilirken, bu oranın Mersin'de yüzde 38 olduğu belirtilerek, kayıp kaçak oranlarının azaltıldığı kaydedildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Isparta’da 148 aileye 60 milyon TL ORKÖY desteği
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim