




Öğrencilere Kanyon Gezisi Ve Rafting
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde eğitim gören lise ve üniversite öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü proje kapsamında Manavgat'ta Tazı Kanyonu'nu gezdi Köprülü Kanyon'da rafting yaptı.
Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen ve Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü'nün de proje ortağı olarak destek verdiği ÇOGEP Siz Gülün ki Dünya Gülsün projesi kapsamında Kumluca'da eğitim gören lise ve üniversite öğrencilerine yönelik gezi düzenlendi. Gezi kapsamında öğrenciler Manavgat Köprülü Kanyon'da rafting yaptı, Tazı Kanyonu'nu gezdi.
İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, "Kaynaşma, birlik, beraberlik adına güzel bir etkinlik oldu. Ayrıca gençlerimiz son günlerde bilinirliği artan Tazı Kanyonu'nu gezdi. Gençlerimiz birlik içinde gezmeyi ve gezerken de öğrenmeyi gerçekleştirdi" dedi.
FOTOĞRAFLI

Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim