




Osmaniyeli 3 Judocu Avrupa Kupasında Türkiye’ye Temsil Edecek
Türkiye Judo Federasyonu'nun Kilis'te düzenlediği Spor Toto 2020 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında dereceye giren 3 sporcu Avrupa kupasında Türkiye'yi temsil edecek.
Kilis Beşevler Spor Salonu'nda üç gün süren Spor Toto 2020 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına, 62 ilden; 371'i kadın ve 506 erkek judocu kürsüye çıkmak için mücadele etti.
Osmaniye adına yarışan Yalçın Çalık 81 kiloda Türkiye ikincisi, Selahattin Elbaş 73 kiloda Türkiye yedincisi, Emrullah Küpeli 90 kiloda Türkiye dokuzuncusu olarak Osmaniye'yi temsil etti.
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Mustafa Zıpır, yaptığı açıklamada, imkan tanındığı zaman bölgede yaşayan çocukların çok güzel başarılara imza attığını söyledi.
Kulüp bünyesinde 45 sporcunun bulunduğunu belirten Zıpır, "Türkiye derecesi alan sporcularımız 29 Şubat 2 Mart 2020 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Nazım Canca Judo Avrupa Kupasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecekler" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Antalya’da denizdeki 23 Nisan korteji görsel şölen oluşturdu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim