




Özel Çocuklar Uçakla Tanıştı
Dezavantajlı gruplar için birçok etkinliği hayata geçiren Biz de Varız Destekle Derneği, bu kez özel gereksinimli çocukların uçak hayalini gerçeğe dönüştürdü. 60 kişilik grup, geldikleri uçuş okulunda uçağa bindi, pilot koltuğuna oturdu.
Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülşen Akgöz, özel gereksinimli çocukların ve ailelerinin şimdiye kadar uçağa binemedikleri ve en büyük hayallerinin uçakla tanışmak olduğu yönündeki bilgiyi Bizde Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak'a ileterek bu konuda destek istedi. Akgöz'ün talebi doğrultusunda hemen harekete geçen Dernek Başkanı Esin Parlak, gerekli prosedürleri yerine getirdikten sonra özel bir uçuş okuluna başvurdu ve çocukların bu hayallerinin gerçekleşmesi için öncülük etti.
Uçuş okulu yöneticileri tarafından karşılanan özel gereksinimli çocuklar ve aileleri daha sonra okulda bulunan uçaklara bindirildi ve uçuş konusunda bilgiler verildi. Hayallerinin gerçekleşmesinin mutluluğuyla büyük coşku yaşayan çocuklar, bindikleri uçaktan uzun süre inmek istemedi. Uçakların önünde bol bol fotoğraf çektiren özel gereksinimli çocuklar, ardından kendileri için hazırlanan ikramlarla keyifli saatler geçirirken, şiirler okudular, dans ettiler ve şarkılar söylediler.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Isparta’da 148 aileye 60 milyon TL ORKÖY desteği
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim