




Polisevinde Şehit Ve Gazi Aileleri Onuruna İftar Yemeği Düzenlendi
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, şehit ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği verdi.
Polisevindeki iftar programına, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İl Jandarma Komutanı Hasan Basri Uçar, Sahil Güvenlik Komutanı Oğuz Bavbek, Adli Yargı Komisyon Başkanı Mustafa Kahveci ile Mersin POMEM Müdürü Zafer Ağırkaya ve protokol üyeleri katıldı.
İftar programında konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin'de 3. kez şehit ve gazi aileleri ile iftar programında buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Başı rahmet, ortası mağrifet, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayının hepimizin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anarken, gazi ve şehit yakınlarımıza sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Vali Su, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve diğer protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet ettiler.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Kocagöz, Erasmus öğrencilerini ağırladı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim