




Ramazan Etkinliklerinde Abbo Konseri
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinde sahneye çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando Orkestrası'nın (ABBO) konseri büyük beğeni topladı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen "Geleneksel Ramazan Etkinlikleri" renkli programlarla devam ediyor. İftardan sonra Ramazan etkinliklerinin düzenlendiği alana giden Antalyalılar, Ramazan çarşısında alışveriş yapma imkanı buluyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando Orkestrası da şenlik alanında konser vardı. Unutulmaz eserleri seslendiren orkestra Antalyalılara keyifli bir akşam yaşattı. Solistler İrem Karaburun ve Vedat Efe Demirtopuz ve Ümit Burak Tekinay'ın seslendirdiği unutulmaz pop şarkıları ve Yeşilçam şarkılarına Antalyalılar hep bir ağızdan eşlik etti.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- Azerbaycan Dışişleri Bakanı’ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Başkan Nefi Kara: "Geleceğe dönük planlarımızı paylaştık"
- Uzmanından Uyarı: Orta Kulak İltihabı Tekrarlıyorsa Emzik Bırakılmalı
- Çevreci Komşu Kart ile bir ayda 1.36 milyar litre su kurtarıldı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim