




Su Parkında Bayram Yoğunluğu
RAMAZAN Bayramı'nın üçüncü gününde, Antalya'da su parkı tıklım tıklım doldu. Yerli turistin çoğunlukta olduğu su parkında, miniklerin eğlence çığlıkları işletmenin her yanından duyuldu.
Hava sıcaklığının 26 derece olduğu turizmin başkentinde, bayram tatili tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin farklı şehirlerinden 9 gün sürecek bayram tatilini geçirmek için Antalya'ya gelen tatilciler, günlerini havuzda ve denizde geçirdi. Her yaştan tatilciyi ağırlayan su parklarının tadını çıkaranların başında çocuklar geldi. Antalya şehir merkezindeki tek su parkı Aqualand, bir gün içinde 3 bin kişiyi ağırladı. Minikler, çocuk bölümünde gönüllerince eğlenirken anne ve babaları da adrenalini yüksek su kaydıraklarından kayarak heyecanlı anlar yaşadı.
Su parkı içindeki dalga havuzu günün belirli saatlerinde açılarak, eğlencenin dozunu artırdı. Dalgalar arasında dans ederek eğlenen tatilciler, yaz güneşinin tadını çıkarttı.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Büyükşehir’in yangın eğitimleri sürüyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim