




Tarsus Belediyesi’nde Yaşlı Ve Engelli Vatandaşlar, Golf Araçları Taşınacak
Tarsus Belediye Tesisleri içerisinde hizmet binalarına ulaşmak isteyen ancak yürüme zorluğu çeken yaşlı ve engelli vatandaşlar, yakında hizmete girecek golf araçları ile taşınacak.
Tarsus'un Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde 215 dönümlük alana sahip Tarsus Belediye Tesisleri içerisinde kullanılmak üzere golf arabalarının hizmete gireceği bildirildi. Yürüme güçlüğü çeken özelikle yaşlı ve engelli vatandaşların, en fazla 5 yolcu kapasiteli golf araçlarıyla taşınarak hizmet binalarına götürüleceği belirtildi.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yaptığı açıklamada, "Buraya toplu ulaşım vasıtasıyla gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, hizmet binalarının bulunduğu yere gitmekte zorlanıyorlar. Bu zorluğu gidermek amacıyla da golf arabalarının satın alınması talimat verdik. Böylece belediye tesislerine gelen yürüme zorluğu çeken yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısını bir nebze de olsa çözmüş oluruz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Isparta’da 148 aileye 60 milyon TL ORKÖY desteği
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim