




Tuğgeneral Aktemur, Bayramı Kutlayıp Güvenli Sürüş Uyarısı Yaptı
ANTALYA İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Konyaaltı'ndaki trafik denetiminde vatandaşların bayramını kutladı, güvenli sürüş uyarısında bulundu.
İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın, Ramazan Bayramı dolayısıyla karayollarında güvenlik tedbirleri kapsamında Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı uygulamalarını sürdürüyor. Trafik, motorlu trafik ve asayiş timleri tarafından bugün yapılan uygulamayı denetleyen İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, asker ve vatandaşların bayramını kutlayarak şeker verdi.
Çakırlar Yolu üzerindeki uygulamada, durdurulan otomobildeki vatandaşlara, Tuğgeneral Aktemur tarafından şeker, broşür, araç ruhsat kapları, araç kokusu, çocuklara sürücü seyahat karneleri verildi. Aileleri güvenli sürüş konusunda uyaran komutan Tuğgeneral Aktemur, "Antalya Valiliği'nin talimatları doğrultusunda, özellikle can kayıplarının önlenmesi ve azaltılması konusunda Konyaaltı ilçesinde yaptığımız bu faaliyette vatandaşlarımızla bayramlaştık. Onlara emniyet kemeri, sürüşte dikkatli olmaları ve yayaya öncelik konusunda bilgiler verip, ikaz ettik. Jandarma olarak 24 saat esasına dayalı uygulamalarımız devam edecektir. İnsan hayatı bizim için önemli" dedi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- Azerbaycan Dışişleri Bakanı’ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Başkan Nefi Kara: "Geleceğe dönük planlarımızı paylaştık"
- Gölcük Tabiat Parkı mobil erişime kavuştu
- Uzmanından Uyarı: Orta Kulak İltihabı Tekrarlıyorsa Emzik Bırakılmalı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim