




U-15 Türkiye Şampiyonası Kahramanmaraş’ta Başladı
Kahramanmaraş'taü 2018-2019 sezonu U-15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları başladı.
2018-2019 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 6'şar takımlı 17 grupta ve 5 takımlı 1.grupta 11- 14 Nisan 2019, 4. grupta ise 17- 20 Nisan 2019 tarihlerinde start alacak.
2018-2019 Sezonu U-15 Türkiye Amatör Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları doğrultusunda Kahramanmaraş grubuna Oğuzspor, Kale Gençlerbirliği, Diyarbakır DSİ, Elazığ Yolspor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ve Adıyaman takımı gelecek.
Birinci kademe müsabakaları İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Kütahya, Eskişehir, Aydın, Muğla, Denizli, Adana, Aksaray, Osmaniye, Kahramanmaraş, Van, Siirt, Artvin, Kırıkkale, Çankırı, Ordu ve Bayburt illeri olmak üzere 22 grup merkezinde 131 takımın katılımıyla oynanacak. İkinci kademe müsabakaları, birinci kademede grup birincisi olan 22 takımın katılımıyla 4 ayrı grup merkezinde final müsabakaları ise ikinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak.
Çarşamba günü ASKF Mehmet Bağrıaçık toplantı salonunda gerçekleştirilen fikstür çekiminde belirlenen eşlemede Kahramanmaraş grubuna Oğuzspor, Kale Gençlerbirliği, Diyarbakır DSİ, Elazığ Yolspor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ve Adıyaman takımı geldi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 12. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi Antalya’da Düzenlendi
- Uzmanlardan Kadınlara ‘Kansızlık’ Uyarısı: "Normalleştiriyorlar, Gebelikten Önce Mutlaka Düzeltilmeli"
- Başkan Miran: "Atama bahanesiyle sokağa döküyorlar"
- Antalya’da tüp kamyonuna zincirle bağlanıp bakımı ihmal edilen köpeğe polis sahip çıktı
- 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nın basın toplantısı gerçekleşti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim