




Vali Demirtaş: “Adana’nın Zengin Tarımsal Potansiyelini En İyi Şekilde Değerlendireceğiz”
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentin zengin tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek yolundaki çalışmaları önemsediklerini ve bu yöndeki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.
Karataş ilçesi'ne bağlı Bebeli Mahallesi'nde kurulması planlanan ve ilk aşamada yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik makamında vali yardımcısı Murat Süzen, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı toplantıda, belirlenen alandaki nazım imar planları ile parselasyon çalışmaları değerlendirildi.
Vali Mahmut Demirtaş, toplantı sonunda Adana'nın zengin tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek yolundaki çalışmaları önemsediklerini ve bu yöndeki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
Vali Demirtaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin en kısa sürede faaliyete geçmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunulmasıyla son buldu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 12. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi Antalya’da Düzenlendi
- Kardelen soğanlarının doğadan sökümü yasaklandı
- Uzmanlardan Kadınlara ‘Kansızlık’ Uyarısı: "Normalleştiriyorlar, Gebelikten Önce Mutlaka Düzeltilmeli"
- Başkan Miran: "Atama bahanesiyle sokağa döküyorlar"
- Antalya’da tüp kamyonuna zincirle bağlanıp bakımı ihmal edilen köpeğe polis sahip çıktı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim