




Vali Demirtaş: "Kadınlara Kendi Kimliklerini İfade Edecekleri Platformlar Oluşturacağız"
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kadınlara kendi kimliklerini ifade edebilecekleri platformlar oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
Güney Adana Kalkınma Programı "Güneyin Turuncu Kadınların Umudu" projesi kapsamında eğitim gören kadınlar Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin'in de hazır bulunduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, kadınların kendilerini geliştirmelerine, yeni iş imkanları oluşturmalarına, sosyal, ekonomik, kültürel ve sanatsal yönden becerilerine genişletmelerine imkan sağlayacak her türlü çalışmaya desteklerinin tam olduğunu söyledi.
Sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı kadınlara, turunç reçeli yapımı konusunda teorik ve uygulamalı eğitimler verilerek bu kadınların kendi işlerini kurabilmelerini sağlamak için hazırlanan projenin amacına ulaşmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Vali Demirtaş, kadınlara kendi kimliklerini ifade edebilecekleri platformlar oluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.
Proje kapsamında eğitim alan kadınlar ise kendilerine verdikleri destekler için Vali Demirtaş'a teşekkür etti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Isparta’da 148 aileye 60 milyon TL ORKÖY desteği
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim