




Vali Demirtaş’tan Görbir’e Destek
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, engelli vatandaşların hayatın her alanında var olmalarının sağlanması amacıyla atılan adımların çok önemli olduğunu söyledi.
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR ) Adana Şube Başkanı Sibel Anıl ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Vali Demirtaş, dernek ve faaliyetleri hakkında Başkan Sibel Anıl'dan bilgi aldı. Valilik olarak görme engelli bireylerin her türlü sorununun çözümünde, ihtiyaçlarının karşılanmasında ve onların hayat şartlarının iyileştirilmesinde GÖRBİR ailesinin yanlarında olduklarını belirten Vali Demirtaş, devletin yoğun destek ve teşvikleriyle ülkede son yıllarda, engelli vatandaşların hayatın her alanında var olmalarının sağlanması amacıyla atılan adımların çok önemli olduğunu kaydetti.
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Adana Şube Başkanı Sibel Anıl ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş'a teşekkür etti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Büyükşehir’in yangın eğitimleri sürüyor
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim