




Vali Toprak’tan Başkan Epcim’e Veda Ziyareti
İçişleri Bakanlığının yayınladığı kararnameyle Konya Valiliğine atanan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, veda ziyaretlerine devam ediyor.
Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak ile birlikte Dağ ve Komando Tugayı, Jandarma Özel Harekat, adliye, İl Jandarma Komutanlığı, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası, hastane, Polis Özel Harekat ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaretlerde bulundu. Dağ ve Komando Tugayı ziyaretinin ardından Hakkari Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Toprak ve eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, başkan vekili yardımcıları Mehmet Kızılkaya ve Erhan Korkmaz ile birim amirleri tarafından karşılandı.
Belediye şeref defterini imzalayan Vali Toprak, daha sonra Başkan Vekili Epcim ile bir süre baş başa görüştü. Başkan Vekili Epcim tarafından Vali Toprak'a eski Hakkari fotoğrafı hediye edildi. Çekilen hatıra fotoğraflarından sonra Vali Toprak, belediyeden ayrıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Büyükşehir’in yangın eğitimleri sürüyor
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim