




Yaylalarda yollar kardan temizlendi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'nın kırsal mahalleleri ve yayla yollarını yaz sezonuna hazır hale getirmek için çalışıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, yol bakım onarım ve kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Yayla sezonunun yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların ulaşımda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alanya'nın Dikmetaş, Kaplanhanı ve Söğüt Yaylası grup yolunda kar küreme ve temizleme çalışması gerçekleştirdi. Yoğun çalışmanın ardından üç yaylanın da yolları ulaşıma açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
"Bakım onarımlar sürüyor"
Diğer yandan merkeze yakın kırsal mahallelerde de yol bakım onarım ve yama çalışmaları da devam ediyor. Yaz aylarında yerli vatandaşlar kadar ilçeye gelen turistlerin de en çok kullandığı güzergahlar arasında yer alan Dim Grup yolu ve Akçatı yolunda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Trafik yoğunluğunun arttığı her iki yolda da ulaşımın daha rahat yapılabilmesi için yolda genel bakım ve onarımın yanı sıra bozuk olan yerlere de yama uygulaması yapıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- Azerbaycan Dışişleri Bakanı’ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Başkan Nefi Kara: "Geleceğe dönük planlarımızı paylaştık"
- Uzmanından Uyarı: Orta Kulak İltihabı Tekrarlıyorsa Emzik Bırakılmalı
- Çevreci Komşu Kart ile bir ayda 1.36 milyar litre su kurtarıldı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim