




Yeşilyurt Belediyespor’da Galibiyet Sevinci
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Kilis Belediyespor'u uzatmalarda bulduğu golle 1-0 yendi.
İlk yarısı 0-0 tamamlanan müsabakada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 90+2'de Cemre Atmaca'nın golüyle Kilis Belediyespor'u 1-0 yendi ve önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Yeşilyurt Belediyespor, 83.dakikada Kaiumzhan Sharipov ile penaltı atışından yararlanamadı.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor teknik sorumlusu Hayati Palancı, önemli galibiyet aldıklarını söyledi.
Palancı, maçı kendilerinin zora soktuğunu kaydederek, "Sahamızda çok önemli maça çıktık. Kaybetmemiz halinde işimizi biraz zora sokacaktık. Maça da iyi başladık ancak ilerleyen bölümlerde biraz kendi eksiklerimizden kaynaklı zorluklar yaşadık. Son dakikada da olsa maçı kazanmamız iyi oldu. Bu galibiyetle üzerimizdeki şansızlığı da kırdığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Isparta’da 148 aileye 60 milyon TL ORKÖY desteği
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim