




ALKÜ’lü sporcular çifte başarı ile döndüler
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldıkları müsabakalardan birincilik ve dördüncülükle döndü.
Global Fighting League 003 Amatör Kulüplerarası MMA Octagon Turnuvası'nda birincilik elde eden Ahmet Fevzi Olgaç ile Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu ve Dünya 4'üncüsü Ferhat Erkan Siner, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş ile ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan'ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kalan, ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerini tebrik ederek, "Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ulusal ve uluslararası birçok organizasyonda yer alıyor ve çeşitli başarılar elde ediyor. Bizde üniversite yönetimi olarak Spor Bilimleri Fakültemize büyük önem veriyoruz. Bu nedenle Cikcilli Yerleşkemize ilk olarak Spor Bilimleri Fakültemizin spor komplekslerini yapmayı planlıyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında ALKÜ'nün elde edeceği başarılar daha da artacak. Bu vesileyle ziyaretimize gelen öğrencilerimizi, tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- Azerbaycan Dışişleri Bakanı’ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Başkan Nefi Kara: "Geleceğe dönük planlarımızı paylaştık"
- Gölcük Tabiat Parkı mobil erişime kavuştu
- Uzmanından Uyarı: Orta Kulak İltihabı Tekrarlıyorsa Emzik Bırakılmalı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim