




Antalya’da akşam güneşi içleri ısıttı
Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava hüküm sürerken, Antalya'da yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Akşam saatleri olmasına karşın güneşli havayı fırsat bilenler sahile gelip güneşlendi, bazı vatandaşlar da denize girdi.
Yeni yıla sayılı günler kala Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 14 derece, nem oranının ise yüzde 44 olarak ölçüldüğü kentte, güneşli havayı fırsat bilenler akşam saatleri olmasına karşın dünyaca ünlü Konyaaltı sahiline gelerek deniz ve güneşin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar sahilde balık tutmayı tercih ederken, bazıları da denize girdi. Yabancı turistlerin de gözlendiği sahilde tatilciler bol bol fotoğraf çektirdi.
Ailesiyle birlikte Isparta'dan gelen Mehmet Kavak, "Hava güzel olunca tadını çıkartalım dedik. Isparta'da şuanda eksi derecelerde. Yolda gelirken kar da gördük. Buraya yaklaşırken Antalya'ya geldiğimizi anladık. Herkes güneşin tadını çıkartıyor" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- Yıldırım düşmesi sonucu yanan ağacı da yine dolu yağışı söndürdü
- Şiddetli rüzgar uçurtmaları birbirine doladı, öğrencilerin keyifleri yarıda kaldı
- Alanya Belediyesi personeline kurum içi eğitim
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim