




Görme ve işitme engelli ’Çarşaf’ adlı köpek inşaat sahasına düştü, battaniyeye sarılarak kurtarıldı
Antalya'da, görme ve işitme engelli 13 yaşındaki "Çarşaf" isimli köpek düştüğü inşaat sahasından itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1316 Sokak'ta gerçekleşti. Sahibi Emine Yanık'a ait evin çevresinde oynayan "Çarşaf" isimli köpek, inşaat alanı için açılan boşluğa düştü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine Yanık, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, köpeği battaniye içine sararak çıkarttı. İtfaiye erleri, köpeği sarılı olduğu battaniyeden çıkararak sahibine teslim etti.
"Komşum haber verdi"
Köpeğine kavuşmanın sevincini yaşayan Emine Yanık, bir an olsun yanından ayrılmayan Çarşaf'a 13 yıldır kendisinin baktığını belirterek, "Komşum, Çarşaf çukura düştü diye haber verdi, daha sonra itfaiyeyi aradım. Sağ olsunlar hemen gelip kurtardılar. Köpeğim 13 yaşında ve yaşlı, ayrıca gözü görmüyor ve kulağı duymuyor. Biz de idare ediyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’da
- Emre Belözoğlu: "Avrupa’yı konuşmak, Avrupa üzerinden değerlendirmeler yapmak çok gerçekçi değil"
- Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. yılı Antalya’da kutlandı
- Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiha: "Tarihi bağlarımız halklarımız arasında asırlardır süregelen bir dostluk oluşturuyor"
- Türkiye, Hindistan’ın milyar dolarlık turizm potansiyelini kaçırabilir
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim