




Isparta’da Yetimlere Kantin Malzemeli Harçlık Paketi Desteği
Isparta'da İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) ve İyilikte Yarışanlar Derneği tarafından eğitim öğretim sezon boyunca her ay yetimlere okul kantin malzemelerinden oluşan harçlık paketi dağıtılıyor.
İYİLİKDER ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği tarafından, her ay yaklaşık 200 yetim öğrenciye okula götürebilecekleri kantin malzemelerinden oluşan harçlık paketi dağıtımı yapılıyor.
Derneklerin, "Onların da harçlık hakkı var" sloganıyla yola çıktığı Isparta merkezli çalışmanın, okulların açık olduğu yaklaşık 9 aylık süre boyunca devam edeceği bildirildi.
Harçlık paketlerinin, özellikle babası olmayan çocuklar için hazırlandığı ve her ay rutin olarak dağıtım yapıldığı belirtildi.
Finansmanını dernek bağışçıları ve gönüllülerin sağladığı çalışmayı geçen yıl başlattıklarını dile getiren İYİLİKDER Isparta Temsilcisi ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği Başkanı Ramazan Toker, kendilerine destek veren bağışçı ve gönüllülere teşekkür etti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- Yıldırım düşmesi sonucu yanan ağacı da yine dolu yağışı söndürdü
- Şiddetli rüzgar uçurtmaları birbirine doladı, öğrencilerin keyifleri yarıda kaldı
- Alanya Belediyesi personeline kurum içi eğitim
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim