




Kepez Belediyesi hem yeniliyor, hem yapıyor
Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi'nde uzun yıllar gecekondu işgali altında kalan ve imar planında park olan 1400 metrekarelik alanı yeşillendirdi. Kepez Belediyesi ayrıca hizmet ömrünü tamamlayan ve kent mobilyaları eskiyen parkların da yenilenmesi çalışmalarını sürdürüyor.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gülveren Mahallesi'nde başlattığı yeşil alan çalışmasını tamamladı. Yeşil alan çalışması, genişletme, sıcak asfalt, kaldırım, peyzaj ve yol çizgisi çalışmasıyla modern bir görünüm kazandırılan 3700 Sokak'ta yer alan 1400 metrekarelik alanda yapıldı. İmar planında park olan alan, gecekondu işgalinden dolayı uzun yıllar plan notundaki kullanımına dönüştürülememişti. Kentsel dönüşüm projesiyle mülkiyet sorunları çözülen gecekonduların yıkılmasıyla söz konusu alana park yapılabilir hale geldi.
'Kişi başına düşen yeşil alanı arttıracağız'
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde bu alanda yeşillendirme çalışması başlattı. Arazinin hazırlanması, bitki temizliği ile sulama ve elektrik tesisatı çalışmalarından sonra yeşil alanın toprak tesviyesi yapılarak çim tohumu atıldı ve Benjamin Ağacı fidanı dikildi. Peyzaj çalışmalarının ardından yeşil alan içerisindeki yaya yoluna kilit taşı uygulaması gerçekleştirildi. Başkan Mesut Kocagöz de mevcut yeşil alanları korurken, mahalle ve tematik parklarla ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıracaklarını söyledi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’da
- Emre Belözoğlu: "Avrupa’yı konuşmak, Avrupa üzerinden değerlendirmeler yapmak çok gerçekçi değil"
- Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. yılı Antalya’da kutlandı
- Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiha: "Tarihi bağlarımız halklarımız arasında asırlardır süregelen bir dostluk oluşturuyor"
- Türkiye, Hindistan’ın milyar dolarlık turizm potansiyelini kaçırabilir
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim