Antalya’da kültür – sanat faaliyetleri oldukça mühim. Çünkü nüfusu her sene daha da artan şehrimizde daha çok kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapılmasına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Geçtiğimiz 2 senede gerçekleştirilen Kepez Kitap Fuarı da bunlardan bir tanesi.
Zira Kepez son sayımda nüfus oranı olarak şehrimizin en kalabalık ilçesi konumunda olduğu belirlendi.
Bu sebepten vatandaşların kültür, sanat ve sosyal faaliyetlerinin daha da artacağı festivaller ve etkinliklerin Kepez’de olması kanaatimce önemli.
Yazımın başında da ifade ettiğim gibi Kepez Belediyesi’nin bu yıl 3’ncüsünü düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı, 13-22 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını kitapseverlere aralıyor. Kepez Belediyesi, küresel bir sorun olan su krizine karşı, dikkat çekebilmek amacıyla bu yıl suya duyarlı bir Kitap Fuarı düzenliyor.
Kepez Belediyesi’nin her yıl binlerce ziyaretçi ağırladığı Kepez Kitap Fuarı, bu yıl 3’ncü kez kitapseverleri ağırlayacak. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 13-22 Mart tarihleri arasında düzenlenecek ve kitapseverleri sayısız kitap, yüzlerce yayın evi, yazarlar ve çok özel söyleşilerle buluşturacak.
Bu seneki Kitap Fuarı, ‘Su’ teması ile düzenlenecek.
Hatırlanacağı gibi, Kepez Kitap Fuarı, ilk yıl Mimar Sinan, ikinci yıl ise çevre teması ile düzenlenmişti. Çevreci, paylaşımcı ve sosyal çalışmalara imza atan Kepez Kitap Fuarı, ilk yıl 380 bin, ikinci yıl ise 400 bin ziyaretçi ağırladı. Kepez Belediyesi’nin bu yıl 3’ncüsünü düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı, 13-22 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde saat 10.00 ile 19.30 saatlerinde arasında kapılarını kitapseverlere aralayacak.
Hazırlıkların devam ettiği Kitap fuarı öncesinde vatandaşlar da bu sene nasıl bir organizasyon olacağını şimdiden merak ediyor.
Sağlıcakla kalın.
Bu yazı toplam 1580 defa okunmuştur.