




Milli Sporcu Ali Osman Gürsoy, Türkiye’yi Temsil Edecek
Antalya'da yapılan milli takım seçmelerinde birinci olan 34 yaşındaki Ali Osman Gürsoy, 5-10 Kasım tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.
Spor hayatında çeşitli dereceleri bulunan Gürsoy, 5 yıl boyunca milli takım seçmeleri için hazırlandı. Antalya'da yapılan seçmelerde birinci olan Gürsoy, 5-10 Kasım tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılacak Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.
Beş yıldan beri milli takım seçmesine hazırlandığını söyleyen Gürsoy, "Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'nun Antalya'da yaptığı elemede birici oldum. Birleşik Arap Emirlikleri'nde 5- 10 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Şampiyona hazırlıklarına başladım" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
- Akdeniz Üniversitesi’nde Gastronomi öğrencilerine ceket ve bıçak töreni
- Büyükşehir Akseki kreşi açıldı
- Yıldırım düşmesi sonucu yanan ağacı da yine dolu yağışı söndürdü
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim