




Öğrenciler Farkındalık İçin Mektup Gönderdi
Aksaray'ın Eskil ilçesinde öğrenciler PTT teşkilatının kuruluşunun 178. yılı münasebetiyle farkındalık oluşturmak için toplu mektup gönderdi.
İnternetin hayatımıza hızla girmesiyle birlikte neredeyse mektuplar yazılmaz hale geldi. Aksaray'ın Eskil ilçesinde, Eskil Ortaokulu öğrencileri, farkındalık oluşturmak ve mektup gönderme alışkanlığını tekrar canlandırmak amacıyla Eskil PTT Müdürlüğünü ziyaret ederek toplu şekilde yakınlarına mektup gönderdi. Okul Müdürü Hüseyin Sezer'in refakatinde Eskil PTT Müdürlüğünü ziyaret eden öğrenciler, burada aynı zamanda uygulamalı mektup gönderme eğitimini de aldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Hüseyin Sezer, "PTT'nin 178. yılını kutluyorum. PTT ülkemiz için çok önemli bir kurumdur. Hem harp döneminde, hem de barış döneminde bütün iletişimi postane sağlamıştır. PTT müdürümüz okulumuzu ziyaret etmişti. Biz de iadeyi ziyarette bulunduk. Aynı zamanda öğrencilerimize uygulamalı mektup atma eğitimi verdik" dedi. PTT Müdürü Orhan Vahapoğlu ise "Kuruluşumuzun 178. yıldönümünde Eskil Ortaokulu öğrencileri bizleri ziyaret etti. Bizi çok mutlu ettiler. Kendilerine bir ziyaretimizde mektup zarfı ve kağıt vermiştik. Mektup yazma zevkini çocuklarımıza aşılamak için. Onlar da mektup göndermeyi kabul etmişler ve bizi ziyaret ettiler. Hepsine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
- Akdeniz Üniversitesi’nde Gastronomi öğrencilerine ceket ve bıçak töreni
- Büyükşehir Akseki kreşi açıldı
- Yıldırım düşmesi sonucu yanan ağacı da yine dolu yağışı söndürdü
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim