




Öğrenciler "Filtre Su Müzesi"ni Gezdi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında, 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrencilere yönelik düzenlenen su bilinci, suyun önemi, su tasarrufu eğitimleri ve Filtre Su Müzesi gezisi etkinlikleri devam ediyor.
MESKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, son olarak Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu öğrencileri ve öğretmenleri, MESKİ Filtre Su Müzesi'ni gezdiler. Etkinlikte, öğrencilere Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan uzman biyolog Nebi Şengezer tarafından, içmesuyunun nasıl elde edildiği ve evlere gelinceye kadar hangi aşamalardan geçtiği konusunda bilgiler verildi. Öğrenciler, Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin tarihi önemi bulunan ünitelerine ve arşivlerden derlenen fotoğraflarına büyük ilgi gösterdi.
MESKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte yaklaşık 800 öğrencimize eğitim verdik. Su tasarrufu eğitimlerimiz ve Filtre Su Müzesi gezimiz, eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir" denildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Gazipaşa’da sezonun ilk kiraz hasadı yapıldı
- Uzmanlardan Kadınlara ‘Kansızlık’ Uyarısı: "Normalleştiriyorlar, Gebelikten Önce Mutlaka Düzeltilmeli"
- Başkan Miran: "Atama bahanesiyle sokağa döküyorlar"
- Manavgat’ta En Fazla Normal Doğum Yaptıran Ebe Ödüllendirildi
- 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nın basın toplantısı gerçekleşti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim