




Öğrencilere spor malzemesi yardımı
Büyükşehir Belediyesi, "Bir Mahalle Okulu Bir Umut, Umuda Doğru Yolculuk" projesi kapsamında kırsal bölgelerdeki okullara ve öğrencilere spor malzemesi dağıtıyor.
Antalya'da eğitime ve spora önemli destekler veren Büyükşehir Belediyesi, spor geleneği oluşturmak, öğrencileri spora yönlendirmek ve geliştirmek amacıyla ilçelerdeki uzak okullara spor malzemesi dağıtımı gerçekleştiriyor. Şu ana kadar Akseki, Aksu, Gündoğmuş, İbradı ve Döşemealtı'nda bulunan 16 ilk ve orta öğretim okulunu ziyaret eden Büyükşehir ekipleri 460 öğrenciye çanta, tişört, okullara da futbol basketbol, voleybol, hentbol topu ve satranç takımları hediye etti. Spor malzemelerine kavuşan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, hediyesinden dolayı Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Özay proje ile öğrencileri spora teşvik etmeyi amaçladıklarını belirterek, "İlçelerimizin en uzak mahalle okullarına giderek, spor malzemelerimizi öğrencilerimize hediye ediyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, gözlerindeki ışık bizim için en büyük sevinç kaynağı. Başkanımız Muhittin Böcek'in talimatları doğrultusunda eğitime ve spora her daim destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
- Akdeniz Üniversitesi’nde Gastronomi öğrencilerine ceket ve bıçak töreni
- Büyükşehir Akseki kreşi açıldı
- Yıldırım düşmesi sonucu yanan ağacı da yine dolu yağışı söndürdü
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim