




Sergen Yalçın, Antalyaspor’la İlk Antrenmanına Çıktı
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın idaresinde, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Süper Lig'in 19. haftasında Corendon Alanyaspor'u ağırlayacak olan Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına devam etti. Döşemealtı Atilla Vehbi Konuk tesislerinde düzenlenen antrenmanda kırmızı-beyazlılar yeni direktörü Sergen Yalçın idaresinde gerçekleştirdi. İlk olarak futbolcularla tanışan Sergen Yalçın ve ekibi idaresinde sahaya çıkan kırmızı beyazlılar koşu ve ısınma hareketlerinin ardından beşe iki pas çalışması ve yarı sahada çift kale taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antalyaspor'da bir süredir omuz sakatlığı yaşayan kaleci Helton Leite de takımla çalışmalara başladı.
Antrenmanı, Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe,Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren ile diğer yöneticiler de takip etti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’da
- Uluslararası Katılımlı Akciğer Sağlığı Kongresi Antalya’da Başladı
- Emre Belözoğlu: "Avrupa’yı konuşmak, Avrupa üzerinden değerlendirmeler yapmak çok gerçekçi değil"
- Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. yılı Antalya’da kutlandı
- Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiha: "Tarihi bağlarımız halklarımız arasında asırlardır süregelen bir dostluk oluşturuyor"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim