




Toplum Destekli Polisler 150 Öğrenciyi İstanbul Ve Çanakkale’ye Götürdü
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 12-15 yaş gurubu 80 kız ve 70 erkek olmak üzere toplam 150 öğrenci ÇOGEP kapsamında Çanakkale-İstanbul'a gezi programı düzenledi.
Yapılan İstanbul ve Çanakkale gezisiyle, çocuk ve gençlerin milli ve manevi duygularını yerinde hissetmeleri sağlanması amaçlandığı belirtildi.
Öte yandan Emniyetten yapılan yazılı açıklamada,"Emniyet Teşkilatı ile bölge halkı arasında diyalogu arttırmak, bilinçli nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amaçlanmıştır. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak, toplumun tüm kesimine aynı düzeyde ve eşit nitelikte hizmet sunulmasını sağlamak prensibiyle projelerimize ve faaliyetlerimize devam edilecektir" denildi.
Gezi Programına katılan öğrenciler, başta Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman" a ve tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederek, başarılı çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Gazipaşa’da sezonun ilk kiraz hasadı yapıldı
- Uzmanlardan Kadınlara ‘Kansızlık’ Uyarısı: "Normalleştiriyorlar, Gebelikten Önce Mutlaka Düzeltilmeli"
- Başkan Miran: "Atama bahanesiyle sokağa döküyorlar"
- Manavgat’ta En Fazla Normal Doğum Yaptıran Ebe Ödüllendirildi
- 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nın basın toplantısı gerçekleşti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim