




Turmepa-deniz Temiz Derneği’nden Ayvalıklı Öğrencilere Anlamlı Ders
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Özel Ayvalık Lisesi'nin öncülüğünde, Turmepa-Deniz Temiz Derneği ve İzmir Ticaret Odası işbirliği ile denizlerin kirliliği ve geri dönüşüm hakkında öğrenciler bilgilendirildi.
Özel Ayvalık Lisesi'nde gerçekleşen eğitim etkinliğinde, Turmepa İzmir Proje Koordinatörü Saygın Yörük öğrencilere yönelik bir konferans verdi.
Geçtiğimiz yıl çevre ve sokak hayvanları için yaptığı çalışmalarla ödül alan okulun biyoloji öğretmeni Nuray Kotan'ın da hazır bulunduğu sınıfta verilen konferansta konuşan Saygın Yörük; "Öğrencilerimizin ve hocalarımızın iş birliği çağrısı çok değerli. Bizde Turmepa olarak okullarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü deniz varsa hayat var" dedi.
Ayvalık Özel Lisesi Biyoloji Öğretmeni Nuray Kotan ise, "Ayvalık demek, deniz demek, bizde denizlerimizi korumak için okulumuz olarak çalışmalara başladık. Öğrencilerimiz bu konuda çok duyarlı, neler yapabilirizi sürekli tartışıyoruz, Saygın Yörük hocamız bugün öğrencilerimize önemli bilgiler verdi. bizde bu doğrultu da farkındalık eğitmlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
Etkinlik sonunda öğrencilerin, büyüklerine mavi kıyılara sahip çıkın çağrısı yapması ise güne adeta damgasını vurdu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKÜ’de 10. yıl coşkusu devam ediyor
- Gazipaşa’da sezonun ilk kiraz hasadı yapıldı
- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
- Akdeniz Üniversitesi’nde Gastronomi öğrencilerine ceket ve bıçak töreni
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim