




Vali Kamçı’dan Kayseri Osb Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan’a Veda Ziyaretinde Bulundu
Yaklaşık 2 buçuk yıldır Kayseri Valiliği görevini yürüten ve kısa süre önce Cumhurbaşkanlığı kararı ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Süleyman Kamçı, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'a veda ziyaretinde bulundu.
Kayseri OSB Yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Nursaçan, Vali Kamçı'ya; sanayinin ihtiyaç ve beklentilerine dair gösterilen yakın ilgi ve alaka, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi projesi, sanayinin ihtiyacı olan nitelikli / aranan eleman ihtiyacının karşılanmasına konusunda atılan adımlar, Özel Kayseri OSB Teknik Koleji faaliyetleri, istihdam seferberliği projeleri ve Kayseri'ye sağladığı diğer katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında sağlık, sıhhat ve başarılar diledi.
Vali Sayın Süleyman Kamçı da; görev yaptığı süre zarfında memnuniyetini dile getirerek, Nursaçan ve yönetimine başarılı hizmetlerin devamı dilek ve temennisinde bulundu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Gazipaşa’da sezonun ilk kiraz hasadı yapıldı
- ALKÜ’de 10. yıl coşkusu devam ediyor
- Uzmanlardan Kadınlara ‘Kansızlık’ Uyarısı: "Normalleştiriyorlar, Gebelikten Önce Mutlaka Düzeltilmeli"
- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim