




Yaz turizminin merkezi Kaş’ta karla mücadele çalışmaları
Antalya'da yaz turizminin gözde turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kaş Belediyesi ekipleri karla kaplı yolların temizliği ve ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için gerekli iş makineleriyle sahaya çıktı.
Antalya'da hafta sonu yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı nedeniyle mahalle yollarını sürekli açık tutmak ve olası sorunları ortadan kaldırmak için Kaş Belediyesi ekipleri karla mücadele ediyor. Yüksek kesimlerde sabaha kadar etkisini sürdüren kar yağışına müdahale ederek, yolları açık tutmaya çalışan ekipler, yoğun mesai harcıyor.
Kaş'ın Gömbe Mahallesi'nde yoğun kar yağışı sonucu yol ulaşıma kapandı. Gömüce mevkisinde yaklaşık 40 santime ulaşan kar nedeniyle bazı araçlar yolda kalırken, bazı sürücüler de Kaş istikametine geri dönüyor. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yağışın olduğu yerleşim merkezlerinde özellikle Gömbe ve Sütleğen başta olmak üzere 20 mahallede belediye ekiplerinin sahada karla mücadele çalışmasını kesintisiz yürüttüğünü söyledi.
Vatandaşların bu süreçte herhangi bir sorun yaşamaması için sahada olacaklarını belirten Başkan Mutlu Ulutaş, "Bölgemizde aralıklarla devam eden kar yağışıyla birlikte belediyemiz ekipleri teyakkuza geçti. Bu süre içinde ulaşımın ve günlük hayatın olumsuz etkilenmemesi için ekiplerimiz yollarda karla mücadele çalışmasını sürdürüyor. Bir yandan kar yağıyor, bir yandan biz giderek gerekli ekipmanlarla kar mücadelemize devam ediyoruz. İstiyoruz ki, vatandaşımız mağdur olmasın" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
- Akdeniz Üniversitesi’nde Gastronomi öğrencilerine ceket ve bıçak töreni
- Büyükşehir Akseki kreşi açıldı
- Yıldırım düşmesi sonucu yanan ağacı da yine dolu yağışı söndürdü
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim